LNN-Nieuws

Gezocht: PHP-programmeur

Per direct zijn wij op zoek naar een junior/medior PHP -programmeur. Lokaal Nieuwsnet is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van webapplicaties, websites en het bieden van webhosting voor uitgevers.

Heb je kennis van en ervaring met het ontwikkelen van dynamische websites en of webapplicaties? Zie je een uitdaging in het oplossen van technische problemen? Ben je creatief in logisch nadenken? Zit programmeren in je genen? Heb je van je hobby je werk gemaakt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

Uitdagende projecten waarin veel ruimte is voor eigen inbreng, creativiteit en ideeën. Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt met een jong en leuk team, in een ontspannen werksfeer, aan innoverende projecten. We geven ruimte aan jouw persoonlijke ambities en creativiteit. Doordat ons team klein is, is de functie zeer divers. Je krijgt daarom uitstekende mogelijkheden om je kennis te verbreden en je eigen specialiteiten verder te ontwikkelen.

 

Functieomschrijving

Als junior/medior PHP-programmeur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties binnen ons bedrijf. Naast back-end werkzaamheden zal je als webdeveloper ook veel te maken krijgen met de front-end werkzaamheden. Hoofdtaak is het verder ontwikkelen van Lokaal Nieuwsnet. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig, waarbij er veel ruimte is voor jouw inbreng en ideeën.

 

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau met een grote passie voor programmeren

  • Voldoende werkervaring als PHP-programmeur

  • Je hebt uitgebreide ervaring met PHP en MySQL

  • Je hebt uitgebreide ervaring met AJAX, CSS3 en HTML5 en kan werken met Javascript FrameWorks als jQuery.

  • Basiskennis Linux is een must

  • Affiniteit met dataprocessen

  • Structureel kunnen werken

  • Talenkennis: Nederlands en Engels (in woord en geschrift)

 

Bedrijfsprofiel

Lokaal Nieuwsnet is een online nieuwsplatform voor lokaal nieuws dat door uitgevers van lokale nieuwsbladen wordt ingezet. Lokaal Nieuwsnet gaat evenwel verder: het concept voorziet in een daadwerkelijke ondersteuning voor de redacties en sales om in alle opzichten ook online de nummer 1 te worden in het werkgebied.

 

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Stuur jouw CV en/of reactie naar support@lokaalnieuwsnet.nl t.a.v.  Egbert Wingens. We horen graag van je en we geven altijd een reactie terug.


www.lokaalnieuwsnet.nl