« Terug naar overzicht
Arenalokaal.nl
Pastoor van Winkelstraat 57a
5374 BH Schaijk
Nederland
Sergio Boutkan
http://www.arenalokaal.nl/

0486-463112
06-46625651
info@uitleg.nl

Arenalokaal.nl

Weekblad Arena verschijnt wekelijks op vrijdag in een oplage van 15.500 huis aan huis in de gemeente Landerd, de voormalige gemeente Ravenstein en de gemeente Grave. De redactie van Arena wil niet alleen het lokale nieuws verslaan, maar komt ook met human interest verhalen over bekende en minder bekende lokale persoonlijkheden, een uitgebreide agenda, achtergrondartikelen, specials en bedrijfsnieuws. Daarnaast volgt de redactie - met een kritische blik - de lokale politiek. Omdat het lokale karakter het belangrijkste uitgangspunt is,  is de oplage verdeeld in twee edities: een editie Landerd/Ravenstein (10.000) en een editie Grave (5.500). 

De wekelijkse nieuwsbladen worden met veel zorg en grote nadruk op journalistieke kwaliteit samengesteld. Het dagelijks actuele nieuws is daarnaast zeven dagen per week snel te volgen via de website www.arenalokaal.nl die dan ook met ruim 30.000 bezoekers per maand druk wordt bezocht.

De beide edities van Arena breken de week. Veel huishoudens kijken uit naar dat ene moment waarop de krant vers van de pers door de bus rolt. Vanwaar die populariteit? Omdat onze redacteuren, correspondenten en journalisten de stad, de dorpen, ja zelfs de wijk op hun duimpje kennen. Omdat ze het vermogen hebben om af te dalen in de haarvaten van de lokale samenleving waarover ze schrijven. Met open vizier, maar met een nuchtere houding die past bij de streek, zoeken ze dagelijks de mensen op die voor het nieuws verantwoordelijk zijn. Ze berichten daarover in een krant met een uitgebalanceerde formule, waarin veel ruimte is ingebouwd voor nieuws én de mensen achter dat nieuws. Onderzoek bewijst dat men er graag over leest.

Heb je zelf een tip voor de redactie? Schroom niet, vul het formulier in achter 'tip de redactie' of bel naar het kantoor op 0486-463112 (Sergio) of mail naar redactie@arenalokaal.nl.

Adverteren in Arena is uiterst effectief. Je bent ervan verzekerd je boodschap over te brengen in een krant die men graag leest. Alle informatie over verspreidingsgebied, tarieven en aanleveren zijn te vinden op de pagina 'adverteren', links in het menu. Maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks bellen met het kantoor op 0486-463112 (vragen naar Mark) of mail naar advertenties@arenalokaal.nl

Langskomen kan ook, tijdens kantooruren. Het kantoor is gevestigd aan de Pastoor van Winkelstraat 57a in Schaijk.


Bedrijfs- & verenigingennieuws

Vier generaties in Gassel
Vier generaties in Gassel

GASSEL - Met de geboorte van Tara Cornelissen (dochter van Paul Cornelissen en Simone van Zuijlen) op maandag 3 december telt de familie Van Zuijlen uit Gassel-Escharen vier generaties....