« Terug naar overzicht
Eijsden-Margraten.nu
Eijsden
Nederland
http://www.eijsden.nu


Eijsden-Margraten.nu

Eijsden-margraten.nu is DE online nieuwsbron van en voor de inwoners van de voormalige gemeenten Eijsden en Margraten: Eijsden, Gronsveld, Mariadorp, Mesch, Oost-Maarland, Rijckholt, Groot Welsden, Klein Welsden, ‘t Rooth en Termaar. Boordevol informatie zoals verenigingsnieuws, nieuws uit de media, een evenementen­kalender, (kortings)acties van ondernemers, familieberichten, foto’s, toeristische informatie, een poll enzovoort. 

Deze site is een vervolg op c.q. uitbreiding van de succesvolle website eijsden.nu, die in maart 2009 online ging. Het is een particulier initiatief en mag dus niet worden verward met www.eijsden-margaten.nl, de officiële website van de gemeente. Op die website staat namelijk ook de formele gemeentelijke voorlichting en andere bekendmakingen.

Heb je tips, nieuwsberichten of andere interessante wetenswaardigheden voor eijsden-margaten.nu? Stuur dan een e-mail naar locaalnieuwseijsden@gmail.com Wij zorgen er dan voor dat het zo snel mogelijk wordt geplaatst.

Redactie www.eijsden-margraten.nu


Bedrijfs- & verenigingennieuws

Programma CV de Klèèflep 2018

Na de komende feestdagen, zal ook spoedig het carnavalsgeweld weer los gaan barsten. Zo ook voor de Klèèflep, zij zullen hun nieuwe prins uitroepen op zaterdag 6 januari 2018. Vanaf 20.11...

Nieuwe bomen voor Pisartlaan

De dubbele bomenrij langs de Pisartlaan is een karakteristiek dorpsbeeld van Mariadorp als entree van Eijsden. Al jaren heeft de gemeente getracht de kastanjebomen te redden, maar het doek...